Hallo allemaal,

Wij zijn Melanie Klein en Gertjan Hermes, presentatoren Eurodance 2022.

Zullen we onszelf kort even aan je voorstellen? Komt ie:

Hallo allemaal, mijn naam is Melanie Klein.

 Mama van 2 kids en samenwonend met mijn vriend in Heerlen.

Zelf ben ik mijn hele leven al actief in de danswereld. Mijn moeder danste zelf en mijn vader was jurylid bij de DVG. Ook ik danste wedstrijden en heb tot 3 jaar geleden in een leuke showgroep in Duitsland gedanst. Nu ben ik dansmama en zie ik weer de andere kant van de danswereld.

In 2007 mocht ik mijn eerste EK presenteren, en wauw wat was dit geweldig en ben ik blij dat ik deze kans heb gekregen. Want ondertussen heb ik al meerdere EK’s mogen presenteren. Ook kijk ik heel erg uit naar dit EK, wat toch weer een bijzondere is i.v.m. 2 jaar uitstel door de welbekende reden. We gaan er dan ook een extra feestje van maken!

Hoi allemaal! Ik ben Gertjan Hermes, ik ben getrouwd met Monique en hebben 3 zonen.

We wonen in het mooie Nistelrode.

In het dagelijks leven actief als Informatiebeveiligingsspecialist, iets met computers dus.

Al vanaf mijn 16e jaar ben ik gewend om met een microfoon te werken. Begonnen als DJ in de plaatselijke discotheek en daarna is het steeds meer en vaker voorgekomen dat ik de presentatie in handen kreeg voor evenementen, hostactiviteiten of puur voor de gezelligheid.

Of het nu als zittingspresident en spreekstalmeester is tijdens carnavalszittingen, als presentator van de Ladies Awards voor de Koninklijke Nederlandse Korfbal Vereniging of natuurlijk het NK van de NDO en Eurodance 2016.

Wij kijken er naar uit om samen met deelnemers en supporters er weer een grandioos mooi en fijn evenement van te maken.

Tot dan!

Groetjes van Melanie en Gertjan